Mým kandidátem je Jan Švejnar

29. 1. 2008  |  Domácí politika

JŠ8. února budeme na společné schůzi poslanecké sněmovny a senátu volit nového prezidenta ČR. S blížící se volbou se na mne obracejí spoluobčané i novináři s dotazem, koho budu volit. Proto jasně říkám: "Budu volit Jana Švejnara prezidentem České republiky."

Reagujete na příspěvek:

Proč?  |  Zdeněk Horáček  |  31. 1. 2008 18:17:38
Vážený pane Jene Hamáčku.

Nejsem ani členem ani příznivcem ČSSD. Když jsem objevil titulek Vašeho článku, ze zvědavosti jsem si jej přečetl. Doufal jsem, že se dovím proč budete voli pana Švejnara. Nedověděl jsem se téměř nic. Dověděl jsem se pouze něco o igelitkách plných peněz a o nedůvěře a korupci, která je tedy zřejmě vlastní poslancům z klubu ČSSD.

Přidejte svou reakci

(Tato otázka slouží k ověření, zda nejste spamovací robot.)
      Zpět  

* Vyplnění položek označených hvězdičkou je povinné.

Kalendář akcí

Tiskové zprávy

23. 5. 2010

Jan Hamáček: Kritika od ministra Chmiela je úsměvná

(Praha 23. května 2010) S potěšením jsem zaznamenal, že do této doby zcela nevýrazný ministr pro evropské záležitosti má nějaký názor. To je ale bohužel jediná pozitivní stránka jeho dnešního vystoupení.

12. 11. 2009

Karel Schwarzenberg by měl vysvětlit výši odměn svého náměstka

Na základě informací otištěných v týdeníku Euro č. 44/2009 vyjadřuji vážné znepokojení nad hospodařením ministerstva zahraničních věcí v období Topolánkovy vlády.

12. 8. 2009

Pozvánka na tiskovou konferenci

Kandidáti ČSSD do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky za okres Mladá Boleslav si Vás dovolují pozvat na tiskovou konferenci spojenou se startem volební kampaně. Tisková konference se bude konat v pondělí 17. srpna od 15 hodin na sekretariátě ČSSD Mladá Boleslav, Husova ulice 192.

Prosím počkejte než se můj poslední tweet načte...